Een nét even anders winkel

Een winkel waar service en aandacht geleverd wordt, zoals we die zelf als klant ook zouden verwachten! Waar gewoon tijd aan de klanten wordt besteed (zoals het volgens ons hoort) waar we de meeste klanten bij naam kennen en waar garantie en service vanzelfsprekend is, en niet afhangt van of u het bonnetje nog wel heeft (daar worden we namelijk zelf simpel van, gezeur om een bonnetje). De merken voer die we verkopen hebben we zélf en héel zorgvuldig uitgekozen, in bijna alle gevallen kunt u met 1 telefoontje de maker van het voer aan de lijn krijgen (hoe cool is dát ? een antwoord op alle denkbare vragen!). en bijna al onze producten komen “ gewoon “ uit Nederland.

Een winkel waar we GEEN dieren verkopen ( iets wat volgens ons gewoon niet mogelijk is in een winkel, er worden namelijk ook wel eens diertjes ziek en eventjes naar een dierenarts lopen terwijl je een winkel moet runnen kán gewoon niet. Én je houdt natuurlijk ook diertjes over, omdat er gewoon niemand is die het wil kopen. Tja en waar laat je zo’n diertje dan he? (u kunt zelf wel bedenken wat daar dus mee gebeurt, en daar weigeren wij aan mee te werken)

30 jaar ervaring en 6 jaar als voedingskundige gewerkt bij 3 fabrikanten, dus kom maar op met de vragen. Oh en en we hebben sinds 2019 òòk nog eens ons eigen hoogwaardige voer genaamd Puredog.

Een winkel waar je voor de deur kunt stoppen en we je aankoop netjes in je auto leggen.

Graag tot ziens, Saskia & Hans